Volvo V60 PHEV: het beste van twee werelden

De Volvo V60 PHEV is de perfecte auto voor mensen die het beste van twee werelden willen. Het is een hybride auto, wat betekent dat hij zowel op benzine als elektriciteit rijdt, zodat u geld kunt besparen op brandstofkosten. Maar het is ook een plug-in hybride, wat betekent dat u hem thuis kunt opladen met elektriciteit, zodat u uw CO2-voetafdruk nog verder kunt verkleinen.

De V60 PHEV is ook een prima auto voor gezinnen. Hij heeft veel ruimte voor vijf personen en hun bagage, plus hij heeft alle veiligheidsvoorzieningen die je van een Volvo verwacht.

Prestaties Volvo V60 PHEV

De V60 PHEV heeft een viercilinder turbo- en supercharged motor die 240 pk levert. Dat is genoeg vermogen om je snel op snelheid te brengen, maar het is niet zo veel vermogen dat je brandstof verspilt. Je kunt er ook voor kiezen om de auto in alleen elektrische modus te laten rijden, wat heel geschikt is voor korte ritjes door de stad. De elektromotor geeft je een actieradius van 89 km voordat de batterij weer opgeladen moet worden. De laadkabel voor de Volvo V60 PHEV is er eentje met een type 2 stekker die geschikt is voor 1 fase opladen tot een laadvermogen van 3,7 kW. Hiermee laadt je de accu binnen 3 uur weer helemaal op. Ook kun je de Volvo V60 PHEV opladen met een mobiele laadkabel aan het normale stroomnet of met krachtstroom. Dit vergt uiteraard wel een aparte laadkabel.

De Volvo V60 PHEV is de perfecte auto voor mensen die geld willen besparen  op brandstofkosten en verkleinen hun ecologische voetafdruk. Het is ook een geweldige auto voor gezinnen, met veel ruimte en alle veiligheidsvoorzieningen die je van Volvo verwacht. Als je een hybride auto zoekt die leuk is om te rijden en goed met benzine omgaat, dan is de V60 PHEV de perfecte keuze.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *